Saturday, May 16, 2009

peninju merah jambu

penah dgr x seni kata lagu.. "milik siapakah hati ini..."

ok..cube nyanyi seni kate ni..gunakan nada tuk lagu td tu.. "milik siapakah boxer ini.."

begini kisahnya..

satu hari sabtu yg panas..waktunya tgh hari..noon bak kate omputeh..sekumpulan kanak2 yg kelaparan telah berlumba2 pergi makan ke kedai kegemaran di cyberjaya iaitu kedai mak teh..hampir semua kanak2 itu belum mandi..tp kerana laparnya perut, mereka semua basuh muke, tukar baju, sembur perfume, naik keta dan terus pandu..

seperti biase..bila dah sampai ke kedai yg selalunye full house itu, pengunjung akan pergi ke kaunter nasi smbil berkata "cik nasi!"..sesudah makan..kanak2 yg sekumpulan itu td berbual bual dgn gembiranya..sesudah penat bergelak ketawa..dan sedar akan keadaan diri yg belum mandi itu..seorang kanak2 riang yg sudah kekeyangan ingin membayar makanan yg telah dilahap itu td..oleh yg demikian, kanak2 ini dgn bangganya telah bangun dan bergerak ke kaunter..counter top tu cm agak paras pinggang bg kanak2 yg beriya2 ingin membayar itu..dengan itu..beliau pon merehatkan siku di atas kauter pembayaran itu smbil menonggekkan punggungnya yg sesungguhnya........errr.....how should i put it...errrr....xpe,anda pk la sendiri..
sambil die tonggeng2 punngung itu,,,,,die tidak sedar akan keadaan t-shirtnya yg pendek dan terangkat itu telah menyerlahkan satu sinaran berwarna merah jambu yg amat menyilaukan mata..tanpa membuang mase salah seorang dr kanak2 yg sekumpulan itu td yg otaknya mmg laju bila nk mengenakan org, telah mgeluarkan iphonenya dan ape lagi "SNAP!CLICK!"........"hahahahahaahahahahahahahahahahaha!!" kedengaran tawa besar yg menggegarkan makteh itu...org2 yg tidak dikenali dr meja2 laen juga memandang dan turut serta dlm proses penggelakkan itu...

kanak2 yg menonggeng itu td merasa gegaran akibat tawa besar itu td..die pon menoleh ke belakang...jeng jeng jeng...sume org dlm kedai tu tgh pandang die smbil ketawa dan senyum kambing...serta merta mukanya menjadi merah...tangannye meraba ke bajunya di bahgian belakang dan...suppppp!..menurunkan bajunya yg terangkat td..

aku pon memandang padanya dgn mata sayu berkata..
.
.
.
"mr.K....seksi laaaaaa....."*winkwink*

..hehehe..






5 comments:

didiey ;) said...

adoyai..
wat drama pulak korang ;))
mesty malu gilak dea

DEVILICIOUS said...

hahaha XD mula2 baca ingat awk yg buat aksi tau shaz hehehe :p

Anonymous said...

seluar pendek tu milik aku! dah luntur kalernye..puas ati?? hehe

RyuKageX said...

Are we thinking the same mr "K" ? Haha

akusyazz said...

kujie: ala jie,jgn la mara..hehe..oh luntur ke?ingtkn mmg pink..hehe..ok2..sorie ek??

zawir: yup i think same la kot..Kujie..