Sunday, May 31, 2009

aku brsalah atau sluar?

hari 2 aku try pkai jeans yg br bli kt indon, mase kt sane sluar 2 still lg ble pkai, tp bile blk sni xmuat dh, adakah sluar 2 mgecil?

8 comments:

Ojoi said...

adakah u membesar?hehe =P

Ojoi said...

ok kita tgk sai post ke x?die rajin komen2 kt blog u shaz.kt blog i dua kali je komen =( huu

akusyazz said...

hahaha ni bukan i yg post! ni kencang si monyet yg durjana tu yg post entry ni!!kuang aja die!!!!!huaaaa...kamal mara die plz!sai mara kencang ni plz!

DEVILICIOUS said...

hahaha awat cang yg post oho~ aiseh shaz da maju la skang hehe rmntic kut share acc ;) aha apa lg jom awk jom kita ehem nak blog nama apa eyh? kmal syazwani? hehe majuk kerrr set bape tuh :p

haish musti la suar tuh mngecik. knfem! hehehe :p

akusyazz said...

mane ade kongsi!!awak ni pon nk kene marah ni..saya bukak acc sy,pastu bile sy pndang tmpt len,die curik2 tulis...actually hampir pecah tupperware sy ketuk atas pale die sbb wat cmtu..

'kamal syazwani'??eh tu mcm blog saya+kamal..kalu u guys pny,letaklah 'saidatulkamalia'..haha

penerangan!!

seluar tu muat je..die bwat ceta..die tu penipu carik pasal..muat!!makin longgar ade la..haha..hari2 pakai kot..haa

Ojoi said...

syaz: ape saidatul kamal-ia <-- ap ni ap ni! amboih2,nk jadikn i girly2 plak huh hehehe :P hesh betol ke ni?tp i cm caye lg kt kencang je?
hahahaha XD no la msti la i caya u.shaz da cantik menarik kau mmg the bomb ;)

syg: eh nk wat blog same2 ke dear =D i loike jom jom XD =) ni majok set c.hehe meh miss bak sy pnya order >=)

miLLa said...

seluar tu yang mengecik.

happens to me all the time! i pun pelik

niza said...

syaz! i think u pkai sluar kencang kot... huahuahuahua