Thursday, August 26, 2010

penderaan

aku mmg cukup xpaham bila org ckp aku ni suke cubit, pukul dan blasah org. ckup x paham. bilanya aku blasah org ni? cubit??? hishhhh!!! lagi la xpernah!... aku saya ni pny la lemah lebut bagai sutera ditiup sang bayu..ckp saya dera org lak.mmg xptut tau awak-awak sume.

oh korang nmpk aku pny penderaan je la kan? stakat tolak gune cari kelingking, ckp aku dera..aku yg kene dera, kene cubit, kene blasah sbenarnye..korang mane tau..sedeyh ah cani.xmo kwn ah korang.ouh...


tgk!! sakit ok..haa..isk isk

korang asek ckp aku blasah die..tp ni die wat cani kat aku..ape cer bai?..aku lah sbenarnye mangsa tau.. isk isk...tgk aku tgkp gmbr bg bukti. walaupon gmbr ni dah 2 taun lepas, tp ia tetap bukti. aku lah mangsa. selama ni korang nmpk aku blasah or cubit or sepak or tumbuk org kuat2, tu cume pertahanan diri ok. survival skills msti mau ade maa...

ok skang ckp, sape yg suke blasah org??..bukan aku.

sape baik???
"SYAZZ!!"

ye tau, trima kasih.

5 comments:

Shazlan said...

maaakkk aiihhhh... apa gila sampai lebam2 ni

akusyazz said...

kan kan?sian kan i?..haha..jhat kan dorang?haha

tu sket je i kene tu..i buat kat org2 len lagi sgt truk..hmpir sume kwn2 i lebam2 i kejekan kot..hehe

abel said...

zaman due2 dtg kat i mengadu!! klaka gile korang. SO SWEET NAK MAMPUS. hahahahhaha

akusyazz said...

hahaha..msti la mngadu!! hahaha tp u backing i kan? kan? kan??haaaa...hahaha...boo nyet boo~~

so sweet mmg x la, ni kes dera ok. mane ade sweet buat pmpuan smpi lebam dahsat cani..xde xde!

abel said...

hahahahahha sbb u buat die cm 74386846021 kali ganda, tp u dpt lebam gini....sweet la!! die tak sanggup nak buat u lebey2 tp at the same time die pn nak main2 ngn u. awwwwww!!

hahahah i backing u la! i ngn sara. i ckp no matter what happens a guy shouldnt buat the girl!!! so kencang marah i ahahhaha. tp takpe now n forever i sokong u k syaz hehehe