Tuesday, March 17, 2009

hehehe..

firstly, sbelom pape, aku nk ckp..lantak la aku nk tulis ape dlm blog aku..ni blog aku!!..wekkkk...gedik nk ejek2..sepaks!..haha..dah kalu gedik2 nk ejek, xyah bace..g men jauh2..wekk..

ok back to the point..hehe..rupenye muke aku masuk gak dlm bunting cucms..wahaha..mari lihat..

haa..tu aku!heheh

yes i am a little bit too excited.hehe.wekk biarla..

jgn nk ejek..

g men jauh2..

9 comments:

DEVILICIOUS said...

hahaha. huwaaa~ feymes! =D ala shaz, tabley nak enlarge gamba! fuh2 ada org tu da jd model la ;)

qila said...

ek eleh, sape ckp ko gedik tu? meh cni gtau aku.. biar aku bakar rumah die takpun aku bakar die trus je.

akusyazz said...

sai: model hapekebendenye cmtu
hahaha!lgsg xmsuk kategori la sai..

qilalala: haha..dorng mmg sntiase ckp aku gedik pon..dornag sume kwn aku gak la..dorang pon gedik gak..haha..dorang saje nk mgedik nk ejek2..gatal..haha

aku said...

tapi syaz, gamba ko paling kecik aku punyer lagy beso! muahahhaa

akusyazz said...

la mcm la aku kesah gmbr ko lagi besar ke ape..eleh..excited gak ko kan..pny la controllll je aritu..huh

nabel said...

(muntah dengan rakus) ;p

DEVILICIOUS said...

model la tu shaz. buat muka kethat tgh study kan. hehe. susa owh~ apa ingat sng ke nak blakon skem =P gdik la best! =D

akusyazz said...

haha sai..btul2..kalu gedik tu natural je..kan?hehe

akusyazz said...

abel jgn muntah kat i..haha