Monday, April 20, 2009

di bawah pohon asmara..


selamat pengantin baru azni & fiza

yesterday biha called and say dat her uncle,who is a wedding planner need 4 girls to be the usher for a wedding at the 'very the mahal' and 'very the grand' hotel, palace of the golden horses, (ecah, kwn2 u ramai kat situ) on sunday. ee..tau x mahal gile babun nk kawin kat situ?! tau x aku jeles?!! aaa!..anyway,the catch is, we will be paid rm60 each.cool. mmg aku sgt laaa nk duit skang ni..SENGKEK!

so.setibanya kitorang kat ctu, kitorang disuruh tuk memulakan keje.letak bunga telur kat setiap meja for 50 tables of 10.mudah.kacang.wat keje tu bape minit la sgt pon...pastu,dah abes je kitorang di beri makan.laaa...baru je smpi,baru wat satu keje kecik.xpe la..bedallll..aku pon dr smalam cume makn 1/2 paket megi. pny laaaa xde duitnye kan..pas makan,susun lagi skit bunga telur yg tadinya xcukup.amek mase 2 min je pon.pastu dah. then kitorang disuruh g tukar baju. mekupnye lebih lame dari keje td tu..dekat sejam stgh kot dak2 ni mekap.oh ya!!btw, macam2 la bende jd kat wafaa...sian die..serius lawak..what can be worse kan.its just ur luck la darling..hahahah! (wafaa don wory k,i xceta...hehehehe)..sesudahnya kitorang tukar baju tu, sedara mara sahabat handai rakan taulan si pengantin yg gila babs pny kaya (millionaire!) pon mula la sampai. tugas kitorang? bg wish card kat sape yg dtg. sruh dorang tulis wish tuk pngantin sbb nnt kitorang nk gntung wish list dorang kat pokok tu.ade la pokok tu..pastu, aku ngn biha tunjuk kat org mane meja2 dorang.sejam je kot sume tu.

oh lupe!!ade lelaki kacak!sgt ok..."senyum syaz!" aku ckp dlm hati bile mamat tu lalu haha.die lalu bykkk kali. cube bygkan bape kali aku ulang ayat tu dlm hati..haha.biha pn ckp "ish hensem..." ...ok,dgr ni..lelaki kacak itu adalah anak millionaire merangkap ADIK kepada si pengantin lelaki tuuuuu!faham x?..huaaa..nape dunia ni tidak adil?nape die pandai, kaya, bwk merce pada usia 20 tahun, hensem gila kacak, anak millionaire dan kemungkinan besar pndai (aku xpasti.tp english die bersepuh)??aku pon nk cmtu gak leh x?cuma tukar "hensem gila kacak" kepada "cantik gila menawan" haha..


wish list card

ini la pengantinnya..

waaahh..pelamin yg huaa


bila pengantin dah masuk.sume org duduk.mkan.kitorang pon bedal lagi...
hurm...ulang blk ape je keje yg kitorang wat? susun bunga telur,bg wish card, tunjuk mane meja,makan,makan agy. pastu dpt RM60. faham x?logik x?..huaaaa sewonokkk! dah la sepanjang mase kitorang kat situ,asek men tgkp gmbr.siap ade tgkap gmbr curik2 agy *wink wink* hehe..


di bwah pohon asmara..


adik pngantin! pndai x kitorang curik tgkp?


sedang gantung wish list card..semoga ape yg sume org wishkan tu jadi kenyataan..




nak tgk ape wish yg aku wat kat wish card tuu ????hehehehe

jeng


jeng


jeng

:
:
:



''i wish i will marry your brother''
hahahaha!! mission imposible..
tempted gile nk gantung ni kat pokok wish list tu..serius.haha
baik aku gantung diri dr aku gntung wish ni kat pokok tu..





selamat pengantin baru..semoga kekal abadi..bahgia ke anak cucu..semoga murah rezeki..AMINNN

10 comments:

farid said...

shaz baju recycle , hahhahaa

nabel said...

syazzzz wish gile da bomb!!! HAHAHAHAHA gile lah. tp tak nampak la muke die dr tepiiii lenkali u mintak nak tgkp gambo ngan die trus k. hahah

DEVILICIOUS said...

hahaha XD awat x gantung je wish tuh. kalu sy la kan hehehe ;)

best shaz baca blog awk. rjin update. suka! =D

tomei awk pkai mcm tuh. ada can nih. hehe.

aiman said...

wah...dasat gak wish ko shaz..terkezut ak...

Mc Meh said...

aminn tu amin tuk pengantin ke amin utk wish u?

im.me said...

ahhaha! way to go syaz! eh silap2 nnti die blk die google name u, pastu terkeluar blog ni, lepas tu, die pon contact u, lepas tu, korg pon last2 kawin kt tmpt sama. homaigodddddddd! :D

Red_fender said...

are u sure about that wish shaz...heeee.....

Group said...
This comment has been removed by the author.
niza said...

kahkahkah.. syaz3 semoga wish u termakbul..

Cik Kude Belang said...

ok..."palace of the golden horses, (ecah, kwn2 u ramai kat situ)"

ni xprasan eh first time bace..bru prasan..isk..isk
kude..