Sunday, April 4, 2010

episode 2: trima kasih saiyang

kepada saiyang:
awak kate die xleh tukar2 kaler..
bolehhhh laaaa~~

tgk sy dah tukar dah..hehehe :p



tadaaaaa~~
blogger-emoticon.blogspot.com






4 comments:

devilicious said...

hahaha XD huwaa shaz da lg xpert la. cane cane ajr ajr! :D lg nk dkt exm lg bnyk progress blog kn? hahaha well~ itu prkara biasa... ;) comelnya app! whoop pish whoop pish :D rjin awk shaz, ltak yg health tip of the day tuh. sgt passionate dgn medic bgus bgus :)

Anonymous said...

pergh.. sedap kau cakap knowledge org lemah.. dah ko blaja pasal medic.. ko tau la pasal hormon2 ke ape kebenda tu.. cuba suruh ustaz plak tanye ko pasal agama.. kompom bangang ko nak menjawab.. suruh lawyer lak tanye pasal undang2.. terlopong mulut ko cam budak bengong nak menjawab.. tak yah la mengata orang ye.. ko tu pun ilmu tak de tinggi mane.. setakat amek medic kat cucms.. alahai.. dak credit spm pun leh amek.. bio dpat b pun leh amek lagi asal kan ada duet.. so jgn pandang orang sebelah mate ye

akusyazz said...

haha..sesungguhnya aku kesian la ngan ko ni wahai si anonymous yg xbrani nk letak name oi..ade aku sruh ko bace blog aku ke? kesian..kesian..
ko kalu xpaham ape aku tgh ckp, jgn nk pandai2 bygkan nada dan intonasi aku mase tulis bende2 tu ek..aku tulis tu dgn nada yg aku slalu gune ngan KAWAN2 aku (which im sure u r not one of them!)..xde lgsg nada nk merendahkan org..ko xkenal aku lgsg!yg ko trus nk hambur aku ngan apehal?yg ko terasa sgt kenapa?hah..kesian aku tgk manusia2 cmni la..kalu xkenal aku, jgn byk bunyik kat sini.
mmg aku bodo.SPM bio dpt B.matrik kantoi.buat blk foundation.mmg..bodo kan??tp aku terus usaha!!..foundation aku 3.8 ko xnk bising??PRO exam 1 aku distinction ko xnk carutkan pulak?!
yela..budak2 yg masuk CUCMS sume bangang2 kan?ko tu pasti bijak pndai dari Uni A-list dan ahli syurga tingkat 7 kan?bgus..tahniah aku ucapkan pada ko.

ko nk ckp "asalkan ada duet"?..bapak aku bawak teksi la, whai sial! kalu xreput kaki mak aku panjat tangga bgunan MARA, xkering air mata dia, tu nk merayu tuk aku si miskin jijik ni nk dptkan loan,aku xmsuk tempat ni la whai keparat!

nk sruh org jgn sedap mulut konon.g cermin diri tu dulu.jgn singgah tempat ni lagi.g men jauh2.

hamiedah a.k.a mie03vca said...

siannye, die tersilap tempat...

xpe shaz, i wll be with you... hehehe, dgn nada DiG "i will follow you"