Sunday, April 4, 2010

syazz! g study laaa~

ye seperti tajuk entry kita pada hari ini..itu lah nasihat yg spatutnya didengari oleh tlinga ini..namun..kebosan dan kedegilan telah membuatkan sy untuk mngorak langkah setapak lagi kearah 'celik-IT'..mmg disedari sejak azali, diri ini sgt la buta-IT,,slepas beberapa tahun mggunakan laptop secara harian, diri ini telah dgn sedikit demi sedikit megorak kearah rabun-IT..jadi,untuk mnguatkan lagi diri dlm bidang IT ini, sy telah melakukan bebrapa perkara harini, yg bg sayalah, adalah satu pncapaian, namun org lain mgkin akan mengatakan "Ya ALLAH~ bapak ketinggalan minah ni. bru tauuu??"..haha..
jadi mari kita lihat ape kata surveyyyyy~~~~~~
harini, dah wat ape ek?

  • bgun pagi2 (pgi la sgt~~) siap2 g hospital serdang practise physical exam *konon* (ni cm xde kene ngene ngan IT la plak.xpe abaikan)
  • blaja cane nk donlod emoticon2 comel tuk blog blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com..hehe
  • donlod GreaseSpot, xtau tuk ape..men donlod je..tp tuk donlod emot2 comel ni kene ade greasespot ni.
  • pastu bukak userscript
  • haa dah bukak userscript tu..mcm2 la sy jmpe..skang dah boleh donlod video2 from utube!! :)

best x? best x?
ke ketingalan gile?..haha..xpe2, sy pasti mesti ade RAMAI lagi kat luar sana, yg xtau cane nk wat bende2 yg sy baru discover ni..kan?kan?


trima kasih la kepada ntah website mane ntah sy bukak tuk blaja cane nk donlod emot2 ni.. haa ni die..nk blaja? click syazcomel! blogger-emoticon.blogspot.com
tgk la i pny blog pny print screen ni..


tp baru skit je emot sy donlod..tungguuuu..nk kasi penuh pasni! hehe

hurm..

pstu, tuk sape yg nk tau cane nk membolehkan korang donlod video from utube, kene g donlod si GreaseSpot tu dulu, pastu dtg sini blk and click syazbaik!
blogger-emoticon.blogspot.com


bende alah userscript sgt la best. habisla...xstudy la aku cani
eh xleh2!! kene g study!! bye...


blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

devilicious said...

hahaha XD besh gilak! sy psti akn mngnjungi blog anda semula utk mengelik syazbaik dn syazcomel. gud lck exm esk shaz! :D

hamiedah a.k.a mie03vca said...

u lagi celik dr i, shaz... hehehe...