Saturday, April 24, 2010

kwn makan kwn

aku xsgka..
never in my life, i tot you would do this to me..

kamu..kamu terkantoi la..
kamu lupe..kamu penah TERRRbagi tau sy bende yg kamu xprasan, adalah sgt penting.
sy rase la kan, kamu smpi skang xprasan, yg kamu dah TERbg info tu.
dan sy ade bukti kukuh yg kamu perangkap sy..
sumpah xsgka.sumpah.

kamu tau sy ni dlm kesusahan yg amat la sgt..
kamu tau sy ni amat la sedang memerlukan barang yg kamu offer tu..
mmg sy la yg bodo, g percaya sgt kat kamu tu kan..
yela,kwn sndiri, sape xcaya kan?
xsgka kene tipu hidup2..

nk tau cane kamu terkantoi?
mlm smalam, dah nk tido ni..dah kul 3am..dah tutup lampu dah pon..dah pejam mata dlm 5min..
tgh pikir2 pasal kesempitan yg aku tgh lalui skang ni..dgn amat la sedeyh..
aku terpikir nape la mata ni xnk tido2 agy..aku dah guling2 pon xnk tido..
tetibe, Allah ilhamkan kat aku..xtau kenapa..xtau untuk ape..tp mcm ade sumting yg bagitau aku "eh syaz. pekata ko cek..btul ke?"
..........
jwapan yg terpampang kat depan mata aku wat jantung ni rase nk jatuh.
...........
aku cek lagi skali....
....btul...
cek lagi..
...still sama...
pagi ni aku cek lagi..sbb aku sgt xcaye laaaa die wat cani kat aku..
..tetap sama...........


kepada kamu..
how could you. i trusted you. now, i will never again.never.
i know im stupid.but never once i tot YOU, of all people would do that to me.
YOU.



and after soooo long i tried not too... i cried.






p/s: again..dont anybody ask me, who am i refering to. please DONT!
bcoz seriously, you wouldn't want to hear the words that might come out from my mouth.


p/s: sai..this is not about you. jgn awak terasa pulak tau. you, i love..

4 comments:

Khairatul Azwa said...

syaz..ko ckp psl sape ni..sbb kn ko ckp KWN..aku skali terase..dh la sebut one of the gedikickers..huhu..aku ke..???

devilicious said...

huwaa sy pn! :( tho awk kta jgn tnya, sy nk tnya jgk :( sy ke? :( sbb sy tkut sy ad buat awk trasa pape shaz :( sbb lately sy rsa mcm, sy sorg je yg salu cntact awk kut? :(

akusyazz said...

azwa : BUKAN la!!eh helloooo...mane ade aku ckp gedikickers??haha..ko ade hallucination ek wa?haha

sai: laaaa...dah terang2 tulis bukan awak kot kat situ sai......haha

p/s: syg korang sgt!

NaNa XD said...

syazz... i pun nk mintak maaf byk2 kat u, in case i ada bwat salah kat u.. sorry sangat2 if ada.. yg i perasan or tak perasan.. bcz u ckp kwn, i pun rasa cm i ada byk wat salah kt u jugak... sorry!!!!! :( ... ape2 u just tell me k dear..